E-Cycling: haal meer uit je workout!

Icon - E-Cycling
D'Oaze - Wat is E-Cycling?

Wat is E-Cycling?

De E-Cycling trainingen genereren 36 000 microcontracties in 20 minuten. Het E-Cycling pak activeert gericht de 9 spierzones die je gebruikt tijdens één pedaalslag. Dat zorgt ervoor dat een E-Cycling sessie extremer en meer effectief is dan de traditionele trainingsmethode. Een E-Cycling sessie is 3 keer intensiever en effectiever dan een standaard 60 minuten fietstraining. Een bijkomend voordeel is dat het blessures voorkomt. Effectivititeit en veiligheid zijn uiterst belangrijk, niet alleen tijdens trainingen, maar ook tijdens een revalidatie.

illustratie wave

E-Cycling: hoe werkt het?

De 18 e-pads in de bikeshorts zijn zodanig gepositioneerd dat alle spieren die gebruikt worden tijdens een pedaalslag, geactiveerd worden. ​​Naast de beenspieren, krijg je er een core (buik en onderrug) training bovenop. Want een goede positionering op de fiets is belangrijk om rugklachten te voorkomen.

E-Cycling: voor wie?

...Voor amateurs en voor professionals
...Voor binnen- en voor buitentrainingen
...Individuele trainingen zowel als groepslessen

illustratie wave

E-Cycling: de nieuwe vorm van spinning

E-Cycling wordt naast de individuele trainingen ook toegepast in small group trainingen. Dit kan zowel buiten 'on the road', als binnen . Met de vernieuwde spinningles creëer je terug een extra uitdaging. Ideaal voor als je weinig tijd hebt maar toch een efficiënte fietstraining kan gebruiken.

Deze unieke ervaring voelt aan als een feestje door de pompende muziek. Je traint afwisselend op interval en kracht. Daarnaast is de kleine groep niet overweldigend en creëer je een echt groepsgevoel. Ideaal voor de motivatie! Train je samen met vrienden, dan komt de competitiedrang naar boven.

illustratie wave

Met de gespecialiseerde bikeshorts krijg je in 20 minuten:

 • een explosievere versnelling
 • een beter uithoudingsvermogen van de spieren
 • een algemene krachtontwikkeling in de benen
 • een enorm hoge calorieverbranding
 • een training van de core
E-Cycling
illustratie wave

Fast Recovery gel - ontspannend & verfrissend

Fast Recovery gel - ontspannend & verfrissend

De Fast Recovery gel is een unieke herstelgel voor een maximale recuperatie en een optimaal herstel van vermoeide en belaste spieren, na een E-Fit sessie of elke andere zware belasting of na een vermoeiende dag!

Hoe de FAST RECOVERY gel gebruiken:

 • Na elke E-Fit sessie of vermoeiende dag
 • Vermijd oogcontact
 • Masseren en laten inwerken
 • Smeer 2 à 3 vingers dik
 • Handen wassen na gebruik
 • Niet voor inwendig gebruik
illustratie wave

Contactformulier

Wenst u meer informatie te ontvangen over 1 van onze E-fit diensten en/of producten? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via volgend contactformulier.

Google reCAPTCHA Logo
illustratie wave